Bicara Bonda

AL-JAMEELA- Jubah, selendang , khimarun & khaleje..

Produk Al Jamela hanya ada 5 jenis sahaja.

Jubah satin versace pada basic badan sangat mahal boleh order harga RM500.00
  1. Jubah Vercase Satin
  2. Jubah Madinah
  3. Selendang
  4. Khimarun
  5. Khaleje
  6. Tudung sarung

Jubah Satin Moden akan berubah mengikut jenis fabric. Konsep kain berwarna pada badan dan design akan bertukar-tukar. ( Contoh : Sekarang Jubah Satin Versace sebab kain panelnya dari Versace ).

Jubah Satin Vercase  – potongan princess – modern – Color ikut musim fabric terkini – Basic satin

  • Kain satin panel dari design Versace ( 1 meter – harga pasaran kain RM 120 )
  • Kain satin plain sebagai latarnya ( 4 meter RM – harga pasaran kain RM60 – RM80 )
  • Kos kain latar RM240 + Satin panel RM 120 = Harga kain sahaja RM360.00 tak termasuk upah.

Bezakan dengan harga saya bagi hanya RM 280 ada free gift dan free postage, maksudnya harga baju tu tak sampai RM 280 pun ..( jubah saya sendiri harganya RM 800 ke RM 1200..!! , tak kan saya nak jual harga macam tu dalam on line..Kualiti yang saya bagi boleh lah ramai wanita nikmati baju kualiti butik dengan koleksi saya Al Jameela)

Jubah Madinah kain basicnya ialah kain kahas jubah wanita arab..!! Design akan bertukar-tukar. Jubah Madinah kebiasaannya lebih focus kepada aksesori dibahagian lengan.

Jubah Madinah – street cut – button depan – modern elegan arab stail – basic kain khas jubah Arab

  • Konsep jubah elegan beraksesori
  • Unik tiada dipasaran biasa
  • Akseori dari Italy dan India
  • Sesuai untuk wanita menyusu bayi

Jubah Madinah yang dibeli terus dari Mekah jahitan bahagian dalam tak kemas. Cantik luaran sahaja. Kali ini saya buat di Malaysia dan konsepnya saya tiru dari butik di Madinah atau Mekah..Insyaallah hujung April 2014 ni, saya akan tunjukan design terkini ..!!

Selendang RM 65  – kain chiffon korea – konsep gaya selendang elit wanita arab

  • Lembut bercahaya
  • Mewah dan sangat selesa
  • Murah dengan kualiti paling elegan
  • Corak yang tiada dipasaran

Khimarun RM 30 –  Anak Tudung exklusif design sendiri

  • Muka runcing dan selesa dipakai
  • Warna yang menarik
  • Mudah diselaraskan
  • Pemakaian selendang lebih cantik dengan khimarun

Khaleje RM 25 –  Home maid sanggul chiffon glitter

  • Sanggul sepit yang ringan dipakai
  • Klip rambut yang berkualiti dan tahan lama
  • Kemas dan padat semas memakai selendang.

Tudung sarung RM 55 – style orang Malaysia

 

5 Comments

Leave a Reply to Nik Nurul Farahida Mohd Rushdi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!