Bicara Bonda

Pengguna Tegar Produk JRM..!!

Cerita ini tulisan dari Pn Siti Farah Ashikin yang berkongsi pengalamannya menurunkan berat badan sebanyak 15kg dengan hanya menggunakan produk JRM.. Tulisan ini di cerita sendri oleh Pn Ashikin di PM FB Pn Rozita semalam tanpa di edit atau ditambah.. Mari kita sama2 membaca dn menghayati pengalaman beliau..

2 program Pn saya sertai.
2 program Pn saya sertai.

“Saya ni takut nak makan ubat, serius saya tak percaya mana2 ubat kurus. Tapi saya teringin nak minum Persis Dara saya beli 7 Feb 2014, cuba je la Alhamdullilah serasi dalam badan ni angin keluar period dah mula teratur, ok layan la tapi lemak masih ada dalam badan ni. Saya ingat lagi selamber saya Tanya staff JRM ape produk untuk kurus pula?? Dia suruh saya pakai Hot Oil, saya takut melekit sebenarnya xselesa macam2 saya tanya Alhamdullilah staff JRM tak sombong pun layan pulak kerenah orang gemuk ni.

10 jun 2014 saya beli, mula pakai xrasa panas pun, biasa je tak sampai satu jam berjalan terasa panas ffuuhhh ape yang berlaku ni. Hot oil ape kamu lakukan pada ku memang sepanjang hari tu berpeluh, hari tu nak jadikan cerita saya pakai baju 2 lapis ada singlet kat dalam warna kelabu, Ya allah singlet ku berubah warna menjadi kuning. Saya pernah terbaca pasal toksin dalam badan dekat FB saya anggap kuning pada singlet adalah toksin dalam badan saya la.

11694219_10206922600081514_239013416_nAlhamdullah berat berjaya diturunkan pada January 2015 asal berat ku 75kg sekarang berbaki 60kg.  Saya ni kuat makan nasi tak ingat kalau makan saya tengok orang diet kawal nasi saya tak berjaya, tak pe saya letak Hot Oil cukup la. Janji Persis Dara saya amal kan. Start Feb 2015 saya tukar ke Royal V tetap mengamalkan Hot Oil. Makin terasa badan ringan dalam Royal V ada apple hijau jadi tak payah la saya ni belander apple hijau minum. Saya terus ambik Kopi Ratu setiap kali sarapan pagi, Collegen. Saya pengguna tetap dari 2014. Alhamdullilah semua produk dari rambut sampai kaki saya pakai produk JRM. Rugi tak mencuba. Penat dah rasa simpan lemak, kadang terfikir nak mana ye hilang perut ku yang dulu.

Thanks JRM, thanks Pn Rozita.
Thanks JRM, thanks Pn Rozita.

Saya pengemar nasi, tak tolak kalau nasi depan mata rugi ohh tolak nasi lauk best depan mata, tu ayat saya. Tapi Hot Oil, Persis Dara, Royal V banyak bantu saya. Tiada istilah tak boleh makan nasi kalau nak kurus Hot Oil kan ada.. Thanks Pn Rozita. Saya harap berjumpa lagi, rindu minum sepetang dgn Pn Rozita, dan program penting penjagaan kecantikan, kesihatan diri serta keluarga. Pada yang tak cuba,  u all x penat ke simpan lemak tu??”

3 Comments

  • zetie

    Wah..sonok dgr…saya pun pengguna tegar jrm..hanya guna persis dara saja mula2 turun 6kg..pas.tu bertukar ke royal v..skrg dr hujung rambut sampai hujung kaki sy guna produk jrm..royal v+kopi ratu mmg x leh tinggal..sahur kalau x ambik kopi ratu..alamak x bertenaga la di siang hari..set sabun badan..set serum n sunblock..wajib harian….. skrg sy tambah dtox tuk lawas pembuangan..sebab saya susah membuang…JRM DAN SENDAYU TINGGI..MMG TERBAIK!!

  • myramie

    Assalam puan rozita, kalau utk lelaki produk ape pulak yg sesuai utk kurus & kempiskan perut buncit? Nak bg kat cik abang la..seronok bc pengguna yg brjaya kurus. Semangat nak bg kat cik abang ni..hehehe

  • Erin

    Bonda, kalau saya belom khawin lagi tpi mengalami kenaikn berat badan. apa yang sy patut makan? persis dara atau royal v? boleh bonda terangkan supaya sy faham. tq bonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!