Jejak Bonda

Bunga sikit je..buluh lebih..

 

8 Ha ini namanya dah kering idea..!! Simple saja kan gubahan ni..

Gubahan ini di bilik anak remaja saya Nur Azizah berusia 17 tahun.. Saya berhajat akan merubah deko bilik ni..tapi duit tak mengizinkan lagi kerana ekonomi sekarang..!! Tunggu  ada rezeki saya sambung lagi ubah suai perabut . Saya akan membeli di Indonesia untuk pilihan perabut saya akan datang dan saya memlih ukiran modern. Yang lama saya nak jual murah-murah perabut ni.. Masih elok lagi..!! Siapa berminat boleh cari saya atau call assistant  saya..019 3307133 Ira..

Frame kecil kenangan dia zaman kanak-kanak.. Anak perempuan saya ni tak pandai nak menghias rumah dan masak..!! Bilik anak remaja perempuan ini diatas katilnya penuh dengan anak patung kegemarannya dan mungkin dia merasakan dia masih anak-anak kecil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!