
Almari kecil Thailand
Saya suka sangat dengan perhiasan kayu yang antic.Ini saya beli di Thailand dengan harga RM 200.Saya meletakan semua barang – barang kecil seperti cincin, kerongsang dan krim muka. Rak kayu bertingkat ini sangat indah jika kena gaya susunannya.
Rak ini kemas dan memudahkan kerja merapikan kawasan cermin ini.Ia merupakan meja konsul dan saya letakan kaki lilin dan saya hiasi kaki lilin ini dengan bunga dan batu Kristal berjuntai.
Frame gambar nikah berwarna putih menaikan sedikit mood kenangan bagi kami.Susah nak mengekalkan perkahwinan.Sejarah dan pengorbanan emosi boleh menjayakan misi perkahwinan. Sabar dalam mematangkan cara pemikiran pasangan dan kehadiran anak-anak mampu menguatkan perhubungan.Semoga anda yang membaca blog saya berbahagia lah hendaknya ye..Pengalaman saya nak mencapai bahagia dan mencapai kekayaan sama susahnya..Perkahwinan umpama sebuah bilik yang kosong dan setiap hari kita mengisinya supaya semakin cantik.


2 Comments
Ustazahain
Semoga Puan terus bahagia dunia akhirat .. Cantik betul almari tu
sarah
saya baru tau puan rozita ada blog.saya amat kagum dengan usaha dan kejayaan puan sehingga berjaya seperti sekarang.