Bicara Bonda

Part 3 : Kebaikan Vitamin C pd muka.. 

Vitamin C boleh didapati di dalam buah-buahan citrus..
Vitamin C boleh didapati di dalam buah-buahan citrus..

Sy dapati bekalan gizi/vitamin tertentu boleh memberi fungsi yg bermanfaat contohnya daripada Vitamin C menstabilkan warna pigmen menjadi pudar terus kecerah.. Sy percaya kepada bahan semula jadi dari buah-buahan semulajadi macam limau, lemon atau suplemen vitamin C.. (ada formula baru sy dapat utk buat produk putihkan muka dari sintetik plasenta tumbuhan dan tinggi vitamin C)

Sy x percaya suntikan vitamin C (dulu ada 1 musim org sibuk suntik vitamin C sbb nak putih) Sy tengok kawan2 sy cina yg nak putih pakai suntikan Vit C x putih-putih pun.. Sama jer sy tengok x putih..

Contoh suntikan Vitamin C..
Contoh suntikan Vitamin C..

Selain untuk kesihatan ia bagus untuk keseluruhan kulit.. Mungkin anda terkejut vitamin C memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen dalam kulit kita tau..!!

Vitamin C juga merupakan bahan antioksidan berfungsi untuk mencerahkan warna kulit.. Sbb tu Super Perfect Collagen laku sy jual sbb bahan2 nya lengkap nak hilangkan jeragat, kedutan, masalah rambut gugur, org yg allergy kulit pakai 3 harinya dan terus kurang sakit kulit..!!. Akan datang nanti kan sy upgrade lagi bagus..

Vitamin C membantu mencegah enzim dalam badan anda daripada mewujudkan berlebihan melanin – pigmen kulit anda – sebagai tindak balas kepada kecederaan kulit seperti pendedahan berlebihan kepada cahaya matahari.. Ini boleh menyebabkan splotches gelap pada kulit di kawasan yang keras dibakar oleh cahaya matahari..

Yang Gui Fei
Yang Gui Fei

Sy mengambil formulasi Super Perfect Collagen dari Guang Zho, China. Yang Gui Fei dapat mengekalkan usianya sebenarnya 80 tahun seperti berumur 40 tahun dengan mengamalkan Silver Ear Mashroom. Kandungan Silver Ear Mashroom anti-alergic serta kuat menyerap Vitamin C yg terdpt di Orange Pahit. Kandungan Vitamin C di orange pahit dapat mengatasi masalah jeragat, jerawat, kulit kusam dn rambut.

Super Perfect Collagen satu kotak ada 10 sachet.. Ambil 1 sachet sehari sebelum tidur.. 3 kotak cukup utk sebulan..
Super Perfect Collagen satu kotak ada 10 sachet.. Ambil 1 sachet sehari sebelum tidur.. 3 kotak cukup utk sebulan..

 

JRM buat promosi penghabisan stok besar-besaran Super Perfect Collagen dri harga asal sekotak RM49 sekarang RM30 utk 3 kotak..!! Walaupun dah expired, mknan kering masih boleh dimakan lagi dri 6 bulan tarikh expired..  Rugi tak cuba.. Rmi testimoni bg feedback positif kulit jd glowing, jeragat pudar, rambut kurang gugur.. Boleh whatsapp / call 0137747133 atau 0199009133 utk order SPC..

 

4 Comments

  • salmizah mohd tahir

    Tak pernah cuba tapi teringin nak cuba..cuma kat teluk intan ni saya tak tau nak dapatkan kat mana dan takut dgn produk tiruan..

  • Rifai

    Assalamualaikum, saya suka baca blog Puan, sebab saya kagum dengan Puan, saya tak melewatkan promo SPC ni, dan saya firts time coba SPC, saya masuk hari ke 3 makan SPC. Saya nak tanya bpe peket ke saya kena ambek SPC ni. Dan bila kita kena ambek SPC ni, pagi bangun tido ke atau sebelum tido.nUmur saya dah nak 36. Saya percaya dan yakin dengan Produk2 puan. Dan sebelum ni memang dah banyak coba collagen molagen kat pasaran. Tp cem biasa2 je hasilnya. Semoga saja SPC ni menjadi pilihan terakhir saya. Terima kasih.

    • jamuratu malaya

      Rifai..
      ASSALLAMUALAIKUM. .terimaksih komen sy kat blog..Kalau blog mmg sy je yg reply..Fb kalau sy free sy kesana cek staf sy handle customers..

      Sy xda apa yg istimewa en rifai..Mengisi usia dgn moment indah dn baik2 ..itu pun kalau boleh.

      SPC PRODUK PALING TERBAIK. .SY X MAMPU BELI IKLAN JER..WALHAL KUALITI PRODUK NI HARGANYA RATUSAN HANYA 10 PEKET..Sgt baik sbb sy dulu ada masalah jeragat tebal..dn bronchitis. .sy rawat dgn herba dlm spc..sembuh Alhamdullilah. .lepas tu baru sy jual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!