Bicara Bonda

Event di Litrak…

Selapas 2 minggu event di pejabat Dato Fadzilah Kamsah pada 20hb Jun 2014, saya menerima jemputan lagi 21hb Jun 2014 di Litrak dan Sprint  atau Lingkaran Trans Kota Sdn Bhd  ( Pemegang konsesi lebuhraya Damansara Puchong LDP dan lebihraya SPRINT). Biasanya jika saya menerima  jemputan ke pejabat secara eksklusif,  saya akan memberikan harga paling rendah iaitu harga kilang sebagai tarikan selain saya memberikan penerangan.

  • Tetamu VVIP dari LITRAK HR Norhashima Dato Muhamed Hasan
  • Fauziah Hayat Setiausaha Ketua Pegawai Eksekutif
  • Maslina Hj Husin Setiausaha Penolong Jabatan HR.

Saya mengenali Puan Maslina dan Puan Fauziah semasa di pejabat Dato Fazilah Kamsah. Ramai staf LITRAK yang sudah mencuba produk JRM (membeli semasa event di pejabat Dato Fazilah Kamsah). Keberkesanan produk JRM dapat dilihat sangat cepat dan murah. Ada staf disana makan Persis Dara selama 3 minggu tanpa senaman telah turun 5 kg tanpa senaman. Mereka terkejut bila pakaian menjadi sangat longgar dan boleh muat semula memakai pakaian lama semasa kurus. Perubahan jeragat sangat cepat sembuh selepas memakai Zinnia magentha dan Bio Miracle Action. Kesan dari kebaikan produk JRM pegawai atasan menjemput saya untuk memberikan penerangan lebih tepat dan mengumpulkan semua kakitanganseramai hampir 60 orang.

Tujuan event ini  ialah untuk memberikan pendedahan dan mengubah penampilan staf di LITRAK dan SPRINT yang 80% darinya ialah wanita. Pihak atasan mahukan semua kaki tangannya kelihatan segar perketerampilan menarik dan bertenaga. Kesedaran tentang keterampilan diri sebenarnya masih ramai yang tidak ambil peduli menyebabkan mereka selekeh, gemuk kelihatan stress dan lesu. Puan Fauziah Hayat menyeru agar semua kakitangannya menjaga kecantikan luar dan dalam serta mendengar sendiri penerangan dari saya secara percuma  kerana “KECANTIKAN ITU MENGEMBIRAKAN WANITA SERTA TIDAK MENGENAL HAD  USIA” fauziah Hayat.

Event di LITRAK selama lebih sejam itu saya muatkan penerangan:

  1. Kesan buruk akibat keputihan
  2. Kenapa wanita susah kurus dan punca penuaan akibat radikal bebas.
  3. Apakah toksin dan penuaan akibat kesan hormone
  4. Demo memakai selendang gaya arab menyorokan muka bulat menjadi runcing
  5. Mengunakan khaleje dan anak tudung khimarun
  6. Demo make up ringkas ke pejabat
  7. Bagaimana jeragat dan jerawat hadir pada muka  serta mengatasinya

Saya sangat menghargai  usaha murni  Puan Fauziah berkongsi kebaikan dan informai kepada semua staf LITRAK. Berbanyak-banyak terima kasih dari kami semua staf JRM atas layanan baik semua staf LITRAK semasa kami disana .Jumaat disana sangat bermakna juga buat kami staf JRM.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!