Jejak Bonda

Jika dibandingkan sy suka Paris Pemandangan cantik dan lebih murah dari London..

Kedai Jimmy Choo

Syukur segala nikmat Allah berikan.Dapat sy tengok negara org..Selamat bercuti utk Hari Malaysia.16hb Sept …Sy kat sini da..Berpinar2 nak makan masakan melayu..Hari2 nasi Pakistan dn India..Inilah IBIS HOTEL sy tinggal. .ha ha kalau tambah L jadi apa tu ┬áIB + (L) IS…serammmmm…

Makan kat sini pun ikut timing, hanya 30 min je ..Contoh 8.00 ke 8.30am..kalau awal tak boleh lambat pun tak boleh, rasakan situ lagi dasat mereka jaga masa..kita terpaksa ikut lah..

Kami mulakan dengan factory outlet semua pakaian dan hand bag berjenama. .Kalau beli kat sini kasut Clerk sgt2 murah 3 kali ganda dr kat Msia.. Berbaloi sgt beli kat sini. .bezakan harganya..

Kami dapat VVip price diskaun lagi 10% dan poyongan cukai lagi dlm 12%… Sy beli 2 kasut ni.. Harga nya 1 asal 55 pound dapat 42.90 pound ( 214rm) dan 1 lagi 64 pound.

Hari ni lawatan membosankan bagi sy. .Sy bukan suka barangan berjenama. Kalau group sy yg lain sgt banyak mereka shopping..Sy dan Yati kebosanan. Jika dibandingkan sy suka Paris Pemandangan cantik dan lebih murah dari London..

Orang Paris lebih cantik kulitnya dan tinggi..Di London orgnya rendah dn kurang cantik kulitnya. .Jika diberi rezeki sy tak mahu datang lagi ke london. Cukup lah sekali merasa seumur hidup sy ..Sy berhajat ke New Zealand, Morocco, Venice, Korea jika Allah izinkan , bagi sy Jepun Dan Switzerland akan sy ulangi lagi..kerana saya suka Pemandangan alam semua jadinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!