Bicara Bonda

AL-JAMEELA : Saya tiru style jubah moden wanita arab..

Al Jameela Konsepnya


• Feminine – Muslimah Elegan – Berani
• Fabrik berat dan ringan dipakai
• Kedudukan kain terjatuh ikut flow
• Fabrik paling berkualiti untuk mendapatkan impak elegan
• Sejuk dipakai – mudah digayakan-sesuai sebarang majlis
• Kain asas bukan dari Malaysia ( Eksklusif ambik luar negara )
• Cipta kelainan dalam design
• Limited dan exclusive – Habis 1 design dah xda lagi
• Patching – Panel – Aksesori semua import – supaya tak ditiru

Konsep saya menjual pula

  • Suka-suka on line saja – sebab nak ramaikan follower –
  • Kualiti butik dengan harga paling rendah
  • Memenuhi permintaan dari peminat saya
  • Saya kesian sebab ramai yang suka baju saya- nak sebut pun harganya mahal
  • Sebab tu saya cuba buat dan dapatkan harga serendah mungkin
  • Harga yang orang mampu beli bukan harga macam saya beli exclusif butik
  • Al Jameela exclusive dari saya
  • Bagi hadiah setiap pembelian
  • Konsep pre order dengan stok limited

Saya buat Al Jameela bersama kawan saya yang ada kepakaran menjahit tetapi semua ikut test kesukaan saya. Pemilihan fabric kain dan semua aksesori serta tukang jahit saya yang pilih dan saya yang tentukan designnya.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!